Comfee mobiele airco

Klein van formaat maar groots in prestaties, dat is in het kort de Comfee mobiele airco. Met 12.000 BTU kun je een flinke ruimte koelen, voor toch een zeer betaalbare prijs. Naast koeling is ontvochtigen ook een optie, met droge lucht zal het klimaat in een warme zomer direct verbeteren. Plaats dit verrijdbare toestel in een ruimte, stekker erin en schakel de airconditioner in. Veel ingewikkelder hoeft het niet te zijn, en dat hebben de ontwerpers van deze airco’s helemaal begrepen.

Over Comfee

De Comfee mobiele airco wordt geproduceerd door de Midea Group. Wij moesten ook even achter de oren krabben, hoewel deze naam niet echt bekend is behoren ze tot de grootste producenten van huishoudelijke apparaten ter wereld. Misschien is het wel het meeste onbekende grote merk, mede door het feit dat de moedermaatschappij diverse productlijnen biedt onder diverse merknamen. Naast Comfee is er bijvoorbeeld ook Eureka, Beverly, Little Swan, en de meest bekende in het rijtje Toshiba. Als winnaar van meerdere prestigieuze awards is Midea een toonaangevend merk met tientallen jaren ervaring in producten op het gebied van verkoeling en luchtontvochtiging.

Comfee mobiele airco

Dit submerk van Midea is gericht op eenvoud gecombineerd met een hoge efficiëntie. Je moet geen technologische hoogstandjes verwachten van de Comfee mobiele airco, het zijn gewoon recht-toe-recht-aan producten die hun werk doen zoals het hoort. Hoewel deze airconditioners wereldwijd worden verkocht is de verkrijgbaarheid in Nederland niet altijd even goed. Wanneer je dus jouw favoriete model niet kunt vinden, neem dan contact op en we kijken wat er mogelijk is.